Jag vill, jag vill, jag vill!!!

Julpynta nu! Tänk att hänga upp gardiner med tomtar på, rensa bokhyllan och bord för att sätta fram tomtar och snögubbar och kanske en och annan julgris. Lägga på röda jukdukar och att klä granen! Ge mig övwedoser av bjällerklang nu!!! Mysa står också högt på önskelistan. Kunde jag skulle jag bo i min Snuggle up. Ska nog införskaffa en till.
Nu ska jag öva på min tvärflöjt, det behövs.
Allt det bästa till alla!
/Å.

The last samurai...

Eller kanske inte. Tycker i alla fall uttrycket No mind är väldigt bra. Vill vill vill ha det så. Tror att livet skulle vara mycket enklare då. Hur jag än vrider och vänder sig så har jag bara två sidor, fram och bak!
Nu är det helg och jag ska resa hem till Smålands skogar och umgås med min familj. Världens bästa mamma, pappa och syster. Ikväll blir det discodans... Sicket arbete jag har!
Allt gott till alla.
/Å.Men orka!!!

Så var det åter måndag igen och arbetslivet börjar sin vanliga gilla gång. Sen blev det boxpass, hjälp vad klen jag är!  Det var nära att jag kastade in handskarna helt.Träna, träna, träna! Blir frustrerad när det inte funkar... men men det kommer väl.

Sen var jag och köpte en klockren födelsedagspresent till fina N. Det är kul när man kan glädja människor. Nu ska jag koppla ner och koppla av... I morgon är en annan dag.
Allt gott till alla!
/Å.