Jag måste tro att livet börjar NU!!!

Med risk för att bli gnällig och tjatig ska jag försöka vända min tråkiga inställning till mycket. Höstens färger är vackra och nu börjar faktiskt längtan att få julpynta växa fram. Jag ser mysiga tomtar,björnar och snögubbar i affärerna och jag vill ta med dem hem och pryda mitt hem med. Ett hem i rött och vitt, så mysigt! Det mesta är bra och livet går verkligen i vitt just nu. Tvättmaskin är införskaffad, den är vit, min gröt gör jag i mikron, den är vit, mikron alltså inte gröten, men mjölken jag häller på är vit... annars går en del i färg med, som mina nya träningsskor, oj så flashiga de är!
Ikväll blir det konsert med herr Thorsten Flinck och revolutionsorkestern... Kan det bli Så mycket bättre???

Allt gott till alla!
Bästa A!

Uppslagen till bloggen är få. Så ikväll väljer jag att hylla min och vår kära vän A. Om livet känns grått och trist så tänker jag på hemnne och genast blir allt mycket bättre. Att en enda människa kan ge så mycket av sig själv. A sprider ständigt glädje, skratt och energi till oss andra. Hon är helt fantastisk! Jag bara älskar henne, det finns inget annat man kan göra! Så bäst! Vi har inte känt A så länge men vi har i alla fall spelat spel med henne, firat två av hennes födelsedagar, pratat, dansat zumba som tokar med henne, skrattat och fått en dunderskön soffa av henne. Världens bästa A för alltid i våra hjärtan!
All kärlek!!!
/Å.


Allt står still!!!
Veckorna rullar på men det händer ändå ingenting. Allt går på rutin och mycket av det som sker är vardagliga händelser och det är tråkigt!!! Spontanitet efterlyses... Kan det inte hända något roligt snart??? Att sjunga i kören är roligt och att gå ut och promenera är helt ok. Thank's God for zumba med bästa!!!
Ändå känns det som att jag vill ha semester och se något annat än min vanliga miljö.  Någon som har lust att skänka mig en resa???


Lånar Svenska björnstammens ord
" Vart jag mig i världen vänder,
står jag här med tomma händer,
längtar efter någon som kan rädda mig"!!!Men men det vänder väl, när det blir soloch vår igen!
/Å.