Cool VS Uncool!!!

Kära vänner och läsare!

Jag vill vara unik... frågan är hur unik?
Idag införskaffade jag ett par efterlängtade Eccokänger... Ecco är inte coolt men de var så snygga och bekväma så i mina ögon är de coola.

De här vill jag ha!Hängslen bär jag ofta och gärna, idag köpte jag mig ett coolt par... byxorna blev mycket snyggare.

Att lyssna på BAO måste nog anses som ocoolt men som en kollega säger, ser du inte T Körberg är det en himla
bra röst! Håller med... Jag hör, sicken låt! Den heter så. Jag hör.
Jag jo
bbar vidare med bloggens utseende, det går så där... men skam den som ger sig. Och om jag ska ha sista ordet i argumentationen så är det faktiskt insidan som räknas!

Lev väl!
/Å.

Sköna söndag!


Ni som känner mig vet att jag skattar torsdagar och söndagar som veckans bästa dagar... Det är något visst med att få åka till kyrkan. Idag styrde jag kosan till Vallda, mitt eget paradis på jorden. Jag hade verkligen en fin fin dag hos fina familjen L. Sen åkte jag hem och fick middag av min finaste P. Efter det åkte jag till Kullavikskyrkan och i bokmässananda lyssnade jag på Tomas Sjödin... Så bra och trevligt. Musiken var fantastisk oxå.
Nästa söndag blir det kyrkobesök och förhoppninngsvis zumba.
Allt gott och en ny trevlig vecka!
/Å.

Matriell diss...

Igår var jag på bokmässan med familjen, en heldag. Jag frotterade mig med storheter som Dolph Lundgren, oj oj vad vältränad jag kommer bli!


Björn Ranelid, sicken fantastisk man! All heder!
Allt väl på mässan så långt, men och det är ett stort MEN... Jag missade Ulf Lundell! Ni som känner mig undrar säkert hur det kunde hända.
Det undrar jag oxå. Jag skyller allt på ett visst bokförlag, bara för att de äger stora delar av media Sverige får man inte handla eller i detta fallet inte handla hur som helst med sina kunder! Jag som brukar ha stenkoll på Lundell har inte hört ett knyst om att han har skrivit en ny bok... ja ja, jag får väl införskaffa den vid senare tillfälle.

Allt gott och läs många böcker i höstmörkret!
/Å.