Gott slut och ett fantastiskt år 2014

God afton vänner!
Jag har inte så mycket att summera det här året. Gjorde ju det i julas. Det har varit ett bra år överlag. Livet är ingen dans på rosor utan taggar... Det visste jag innan men har fått lära mig och erfara än mer den här hösten. Men det blir bra till slut, det vet jag! Nyårsafton så här långt har varit väldigt lugn. Jag fick åka ambulans till akuten igår kväll, sen var jag där halva natten så idag är jag lite trött. De hittade inget fel på mig och det var ju skönt att höra... Jag orkade i alla fall mig ut i förmiddags för att handla glittriga kläder. Snyggt blev det. Nu softar vi och inväntar nya året, ett år som jag ser fram emot! Så kära vänner, alla!
Ett riktigt gott slut och ett riktigt riktigt gott nytt år!
som alltid allt gott åt alla!
/Å.

Att ge är att få... Inte min eftermiddag...

God afton alla!
Jag ska försöka samla ihop mig och skriva något läsvärt här. Inte världens lättaste då mina muskler lever sitt eget liv idag. Vet inte var det kommer ifrån, men är inte jättepigg. Yrsel, kallsvett, ont i huvudet och allmänt skakig. Jag har i alla fall varit på jobbet idag... Trivs där, eller jag trivs med människorna som finns där. Beställde en tårta till min födelsedag och handlade mig ett par svarta jeans. Men som sagt, nu är jag mör. Dagen i morgon blir stillsam, hur vi än beter oss så blir det nytt år. Jag har inget behov av att festa loss, jag ska ju bli 37 år! 
Så allt gott åt alla!
/Å.
 

I hemmets lugna vrå...

God afton alla!
Det där med att vara ledig är skönt, samtidigt som det gör mig lite rastlös. Dagarna går hyfsat fort och det är tacksamt. Jag behöver inte anstränga mig speciellt mycket och det är väl gott nog, men inte så utmanande.
Det är inte utan att jag längtar till min födelsedag... Jag vill öppna paket! Nyår kommer att förflyta stillsamt sedan är det dags för nyårskonsert... Det ska glittra, hur ska jag få till det? Vill ju vara bekvämt klädd och jag sjunger ju som sagt inte med kläderna. Får fundera ut något. Handlade en del filmer idag, men just nu är tv:n i gång. Kanske ska ta upp golfspelandet igen??? Nåväl, 
Allt gott åt alla!
/Å.