Vi går mot bättre tider...

 
 
God afton alla!
Ojdå, längesen jag skrev något. Har i ärlighetens namn inte varit så inspirerad. Igår gjorde jag just ingenting och det var helt ok. Idag har jag varit ute en sväng och försökt hitta tyg till min pepparkaksdräkt. Fint ska det va! Men det behöver ju inte kosta skjortan... Hmm får se vad det blir av det hela. Går man all in så gör man. Behöver nog en utmaning av något slag men jag kan inte komma på något just nu. Å andra sidan har jag blivit en riktig fegis och väldigt försiktig så jag kanske bara ska sitta nöjd. Rubriken lånar jag av Lundell... Imorgon har vi nått 1:a advent och jag ska åka till Bullshit city och bese honom! Yieppie! Det gör ju en människa som mig lycklig, lycklig! 
Ha det gott och var rädda om er. Tänd ljus i mörkret...
Allt gott åt alla.
/Å.

Tråkig torsdag super deluxe

Eyy!
Jag har tråkigt, jättetråkigt! Men vad och med vem ska man hänga klockan 22.45 en vanlig sketen torsdag? Får väl gå och lägga mig men det är inte vad jag vill, fast det vet i 17 vad jag vill. Längta till söndag kanske? En god sysselsättning lika god som något annat! Ja ja, jag återkommer om jag kommer på något skoj... 
C U 2morrow!
Allt gott åt alla!
/Å.
 

AAAAARRRRGGGGGHHHHHH!!!

God afton alla!
Sovit riktigt gott inatt, men vaknade tidigt. Tänk om jag hade ork att göra något när jag ändå är vaken. Blir så frustrerad på mig själv. Anti, grinig och slösar kraft på sånt jag inte behöver, riktigt nojig! Det är egentligen bara att lägga av och skratta... men idag har det varit lite längre till skratten även om de har funnits där. Nähä, inget att be för, tillbaka till läxorna... lång natts färd mot gryning!
Allt gott åt alla!
/Å.