BRA, BÄTTRE, BÄST!

God afton alla!
Det är dags att summera 2014. En liten titt i backspegeln...
År 2014 började lite skakigt efter en natt på akuten. Men jag sjöng i alla fall på nyårsdagen. Årets andra dag fyller jag brukligt år, så även detta år. 37 stod det på tårtan. Sedan var det dags att fara tillbaka till Sigtuna. Utbildningen till att bli församlingspedagog fortgick. I maj månad for klass FP 13-14 till Barcelona, trevligt värre. Nu blev det ett hopp mellan januari och maj, men som sagt, de månaderna däremellan tillbringades mest i Sigtuna i ett rum med rosa väggar och röd inredning. Den 5 juni var det dags att säga farväl till Sigtuna och bege sig hem till väst igen. Den 10 juni var jag tillbaka på mitt jobb. Livet har fortgått sedan dess med jobb, träning, körsång och fritid. I oktober fick jag en ny vän, Adam. Han är  en blå bil. Snygg som få! Nu har jul förflutit och vi har nyårsafton. Ett nytt år knackar på dörren. Jag ska öppna för det och se vad det har att erbjuda. Jag tycker att år 2014 har varit fantastiskt på många sätt. Då kan det bara bli bättre!
Gott slut och gott ny år till er alla! 
Kram och kärlek!
/Å.
 

 

 Nytt år, gå dit dina fötter leder dig!

 

 

Glad som ett barn på julafton...

God afton alla!
Dan före dan före dan... Julkänslan börjar infinna sig, så mysigt. Det saknas bara lite snö. Granen är klädd och under ligger det redan julklappar. Men jag gör som jag alltid gör, jobbar hela dagen i morgon, dan före dan och klockan 16 ger jag mig ut och köper klappar. Tur att jag har skrivit en lista och tittat ut vad jag ska köpa. Nu vet jag att alla barn inte är glada på julafton men min känsla är sådan, jag känner mig lycklig. Jag ska få ha min familj samlad på julafton och det betyder mest. Jag är dotter och lillasyster, svärdotter och fru bättre kan det inte bli!
Allt gott åt alla och en riktigt God Jul!
/Å.
 

 

I-landsproblem men trevliga sådana...

Halloj alla!
Gissa vad vi gör?! Vi sorterar, slänger och skänker bort saker. Hemmet börjar bli julfint! Hurra! Det roliga när man rensar så mycket som vi gör är att jag hittar kläder jag inte kom ihåg att jag hade och sen städar jag och glömmer var jag har lagt dem. Så då får jag leta... Men nu är allt återfunnet. Det här visar på ett liv med för mycket grejer. Därför känns det bra att skänka bort sånt jag inte har använt på jättelänge och sådana kläder som jag aldrig kommer växa i igen. Skor har oxå fått vandra iväg och väskor. Skor och väskor är ju min passion. Dags att fortsätta. Julen står för dörren och snart kan den komma in genom dörren oxå!!! 
Allt gott åt alla!
/Å.