Det finns grått oxå...

God afton alla!
Det har blivit söndagskväll och jag är lagd. Det har varit en fantastisk söndag på många vis. Me like! Orden saknas ibland, det är väl därför blogginläggen har lyst med sin frånvaro. Jag saknar att skriva och att sitta och filosofera och tänka fritt och stort. Det är då jag får tänka att det finns grått oxå... Livet är inte bara svart och vitt. I morgon är det måndag igen och ny vecka. Dags att lägga ner och försvinna in i sömnen ett par timmar. Vi ses på andra sidan drömmarna!
Allt gott åt alla!
/Å.

Liv med förhinder, eller?!

God kväll alla!
Min rubrik kanske inte låter så munter... Men det är lite så jag upplever mitt liv just nu. Jag försöker att leva som vilken vanlig Svensson som helst och göra saker som jag älskar. Men eftersom jag mår som jag mår så blir det lite jobbigt och svårt ibland. Då gör det ont. Jag vet egentligen inte vad som hindrar mig. I slutänden är det bara jag som blir lidande och det känns lite orättvist. Men när jag kommer tillrätta med vad som hindrar mig ska jag åter igen vara ostoppbar! Se det som ett löfte.
Allt gott åt alla!
/Å.

Me, myself and I...

God natt alla!
Idag har det varit måndag. Jag brukar skatta måndagar högt, för de är början på en ny vecka. Så var det även denna måndag, nya äventyr väntade redan på morgonen, spännande. Sedan återvände jag till mitt jobb, det kändes helt ok. 
Jag fick lära mig så mycket under mitt år i Sigtuna. Jag försöker komma ihåg allt bra och klokt jag fått sagt och berättat för mig. Att leva som vilken vanlig Svensson funkar för det mesta, men ibland är även det tufft. Det går att leva med, det har jag lärt mig... Fast ibland saknar jag verktygen hur jag ska göra. Det kanske är dags att dra i bromsen och fundera lite... 
Jag fann idag/kväll att det där med sakral musik inte är fel, hittade en vila i det. Något jag uppskattar är att skriva min andliga journal, så mycket klokt bli faktiskt författat i den. 
De som känner mig, förstår min rubrik... Det ska även jag göra en dag!
sov gott och allt gott åt alla!
/Å.