Smått och gott, med andra mått...

Hej alla!
Jag är på hemmaplan och det är helt underbart. Jag vill stanna här! Jag sover riktigt igen, en och annan dröm, men det betyder å andra sidan att jag sover. Jag känner mig trygg och behöver inte hävda mig hela tiden. Här finns det någon som säger att jag är bäst, hela tiden oavsett! Jag har en egen hejarklack! Igår var vi och lyssnade på finaste G, sicken hjälte, sicka texter! Du och jag mot världen vännen! Tack och förlåt, till alla och en var, ord som vi behöver säga och ord som vi behöver höra ibland.
Allt gott åt alla!
/Å.

Dirty deeds, inte nobelt, inte ädelt, inte ridderligt.

 
God morgon!
Jag försöker hålla ihop, men misslyckas. Jag har blivit någon jag inte är och det tär. Det där med att växa upp och agera vuxet är skit. Idag är det en sån där dag då jag undrar hur jag ska orka. Jag vill verkligen inte. När jag inte förstår mig själv hur ska jag då kunna begära att andra ska förstå mig? Jag har förvandlats till en skitunge. Så evinnerligt trött på fruntimmer, mmm, det är så jag kallar dem. Långsint, vem? Jag, JA! Jag kollar på Den förste riddaren... jag håller ridderlighet högt... Men kan inte leva upp till idealet och känner verkligen inte att jag står för en för alla, alla för en.
Nåväl, allt gott åt alla ändå!
/Å.
 

Gaspedalen sitter längst till höger!!!

 
God morgon folket!
Det var ett par dagar sedan jag skrev något. Jag önskar jag vore en trollkarl som kunde trolla mig någon annanstans, hem hade inte varit så dumt. Min tillvaro känns som ett kaos där inget är som det ska och bilden av mig är helt fel. Det är då jag vill ge fingret åt en del och be dem tänka efter innan de öppnar munnen. Var jag osäker och otrygg innan så är det inget mot vad jag är nu. Jag tackar bästa P, J, M, K och G för att ni finns och stöttar.
Jag har inget mer att tillägga jag lägger ner min röst och sätter streck i debatten.
Allt gott åt alla!
/Å.