All alone?

God afton alla!
Jag kollar på hockey och försöker fördriva tiden. Finns ju en del saker jag borde göra men jag orkar inte just nu. Jag tar tag i det i morgon tror jag. Har haft en pratdag i skolan idag, nyttigt... Jag har fullt sjå med att formulera mig och mina tankar. En känsla av ensamhet och en smula övergiven känner jag mig. Saknad tror jag det kan översättas. Jag vill tro att jag står på egna ben, men inser och upptäcker gång på gång hur liten jag är. Snart ska jag flytta hem igen och lämna det rum som har varit mitt hem under ett år, separationsångest! Hela året har innehållit så mycket av allt, om jag har förändrats något återstår väl att se. Men hur det än är så är jag alltid jag, det har jag lärt mig!
Allt gott åt alla!
/Å.
 
1

On/offknapp ur funktion...

God afton alla!
Nu ska jag försöka sova, eller inte...
Att det ska vara så jobbigt att vara jag... Jag vet inte om jag vill förstå, troligtvis kommer min stora fråga aldrig få svar. Då får jag leva med det. Vet inte varför just den frågan stjäl energi från mig just nu kanske för att jag blir påmind i tid och otid. Något ofokuserad om jag får säga det själv. Efter mitt besök på akuten har det inte blivit bättre snarare rutschkana utför, SUCK! Men jag tror på bättre dagar. Det får vara min tröst just nu.
Allt gott åt alla!
/Å. 
 

Hmm, denna dagen ett liv!

God natt alla!
Denna tisdag har inte varit min dag... Har inte varit så där jättemycket på banan. Mest sprungit offside om vi nu ska snacka sporttermer så här i VM-tider. En barnslighet från min sida blev plötsligt väldigt allvarligt men det var absolut inte så det var tänkt. Jag fick en tankeställare, förlåt! När människor i min närhet börjar reagera på hur jag agerar utan att jag är medveten om vad jag gör och inte gör då börjar i alla fall jag fundera på hur det är fatt. Ja ja, jag får ta nya tag och tänka att i morgon är en annan dag.
Allt gott åt alla!
/Å.