Nystart eller bara höst...

God kväll alla!
Läggdags här. 
Nu vill jag faktiskt ha höst... Började använda mina höstkängor idag bara för att de är snygga och passade till byxorna. Klippte mig i förmiddags, verkligen dags... Det var mars månad senast jag klippte mig. Snart är det september, då ska jag sluta äta godis är det tänkt. Inte för att jag måste utan för att jag vill. Men glass är ju min last i livet så det kommer jag inte att försaka... Men hur mycket glass äter du när det är höst och vinter?! Egentligen... 
Satsar inte på beach 2019... Det är jag för gammal för. Jag är på stranden i alla fall!
Nåväl, Allt gott åt Alla!
/Å.Tänk om...

God dag alla!
Jag är trött. Känns inte som att jag har sovit alls i natt. Jag skulle kunna säga att jag är van... Men det blir jag nog aldrig. Kunde inte somna igår. Klockan blev mycket och sen sov jag konstigt. En röst i natten hade behövts men mina vänner sover som sig bör. Eller??? 
Jag överlever... Och eftersom jag alltid är vaken(nästan) så kan ni alltid ringa mig om det är något. Stort som smått. Kan jag hjälpa så gör jag det. Jag är bra på att lyssna och rätt så klok. Jag tror på att godheten segrar. 
Allt gott åt alla! 
/Å. 
 
 
 


Mod att vara jag...

God dag alla!
Ny dag, nya möjligheter. Men idag är en sån där dag då jag känner mig lite ur slag. Vill egentligen bara ligga under täcket och bara vara. Men så funkar ju inte livet eller vardagen. Jag är ju en social människa och älskar människor och att vara i sammanhang där jag känner att jag hör hemma. Så igår gick jag på fotboll. Var lite tveksam först men det hade nog mest med vädret att göra. Jag har skrivit om det här tidigare men då hade inlägget rubriken Liv med förhinder? Konstaterar att så är det inte längre. Jag gör som jag alltid har gjort och låter inget hindrar mig. Det är en seger i sig och framåt alltid framåt!
Allt gott åt alla!
/Å.